Гражданско недоволство след отмяната на машинното гласуване

4
Изключително засилено е полицейското присъствие в района на бившия Партиен дом
Изключително засилено е полицейското присъствие в района на бившия Партиен дом Снимка: БНТ

Изключително засилено е полицейското присъствие в района на бившия Партиен дом

Протестиращи се събират пред ЦИК. Протестът беше организиран в социалните мрежи, след вчерашното решение за отмяна на машинния вот. Преди минути на протеста възникна напрежение между протестиращите и полицията. Те блокираха и движението в района на бившия Партиен дом, предава БНТ.

Изключително засилено е полицейското присъствие в района. Недоволството на хората е предизвикано след снощното решение на ЦИК да отпадне машинния вот на предстоящите местни избори, както и на балотажа следващата неделя. Така избирателите ще имат възможност да гласуват само с хартиена бюлетина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Българският задкулисен Хамас е...
    https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/balgarskiiat-politicheski-hamas-nasilva-ubiva-koi-jertvite-tozi-pat.html
  • -2
    5
    До дядо Иван
    Дърто, дано скоро на жалката ти фамилия примати да се наложи да правят избор между агенциите Лета, Небесна, Обреден дом и някоя друга. Заради още мърдащи торби с лайна като тебе сме на този хал.
  • 1
    4
    ДЯДО ИВАН
    МЪРШИ ДОЛНИ ППДБ, АМЕРИКАНЦИТЕ ВЕЧЕ НЕ СА ЗАД ВАС, ДУХАЙТЕ СУПАТА
  • 3
    3
    Bonkerz
    При машината избирателя не влиза в тъмна стаичка със завеси, където може да си снима бюлетината и после показвайки снимката да си вземе парите от купувачите на гласове. Машинната разписка не може да бъде надраскана от някой недобросъвестен член на комисията и бюлетината да бъде обявена за недействителна... Машините не броят, а отпечатват разписка. Броенето на гласовете се извършва от хора. Машините не позволяват недействителни бюлетини, каза Стойнов. Април 2023: Пет пъти повече недействителни бюлетини на изборите. 44 617 гласа са били невалидни (хартиени немашинни бюлетини)...
  • 4
    2
    до 1
    Грешиш, циркът е изкуство , което забавлява публиката. Това в случая е ташак и отдавна никой не се забавлява с простотиите , идващи от към София.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари