Граждански арест в град Мартен

2
Дрогирани младежи са се държали неадекватно край кметството в града
Дрогирани младежи са се държали неадекватно край кметството в града Снимка: БГНЕС / архив

Дрогирани младежи са се държали неадекватно край кметството в града

Около 12:20 ч. вчера служители на участъка в град Мартен (Русенско) са се отзовали на постъпил в полицията сигнал за нарушаване на обществения ред в близост до кметството в града.

На посоченото място служителите на реда са установили двама млади мъже на 22 и 23 години, във видимо неадекватно състояние, които били заловени от граждани.

Заедно с полицейските служители двамата са отишли в участъка за изясняване на случая и при последвалите беседи с тях, 22-годишният е заявил, че по-рано през деня е употребил наркотици - кристали и има още количество от веществото в себе си. Той е предал бяло прахообразно вещество около грам, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Случаят е документиран, като е започнато бързо производство по описа на Второ РУ за престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Русе
    Разни мунчовци нямат значение. Градът Русе и околните села и градчета се развиват добре в сравнение с някои места в България и по света. За ужас на лузърите .
  • 4
    3
    Мартенски циркове
    Оставете ги да се плющят наркоманчетата..Сега и други ще ги плякат из панделите..И крайно време е да се направи там шадраван, за да могат и русенските дроги да идват на гастрол...ванката, тоя-оня..
  • 0
    2
    azsffsd
    двайс годишните ш ви разкажат играта пенсионерска държава
  • 29
    1
    Тексас
    Да очакваме ли вече Закон за свободното носене на оръжие за осъществяване на граждански арести на неадекватни хорица ? Както е в свободния свят. Тексас например.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари