Граждански арест на пиян шофьор в Пловдив

2
Група мотористи и клиенти на бензиностанция задържаха мъртвопиян шофьор до пристигането на полицията
Група мотористи и клиенти на бензиностанция задържаха мъртвопиян шофьор до пристигането на полицията

Пробите му за алкохол отчели малко над 2 промила

Група мотористи и клиенти на бензиностанция в Пловдив извършиха граждански арест и задържаха мъртвопиян шофьор до пристигането на полицията.

Действието се развива в петък вечерта, около полунощ. От подаден сигнал изпратен до медията ни става ясно, че мотористите са се събирали на бензиностанция “Shell” на изхода на Пловдив в посока село Труд. По думите на един от мъжете, участващи в залавянето на водача, те са видели пияния шофьор и са го „арестували” след което са подали сигнал на телефон 112 и на място пристигнали полицаи от РУ Труд и служители на КАТ, разказва TrafficNews.

Служителката в бензиностанцията разказала, че шофьорът се връщал за трета бутилка алкохол”, каза още мотористът, като допълни „нека не ни убиват пияни като този”.

Сигналът за пиян шофьор е постъпил в Районното управление малко след полунощ, потвърдиха от МВР. Установено е, че водачът е 42-годишен. Сигналът е подаден от граждани, които са се усъмнили в трезвеността му, след като видели колата да криволичи при влизането в бензиностанцията. Останали са на място до пристигането на органите на реда и са съдействали. Пробите му за алкохол отчели малко над 2 промила.

Срещу 42-годишния мъж е започнало бързо производство, няма информация дали колата му е задържана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари