„Гранична полиция“ получи дарение за противодействие на трафика на хора

0

Главен комисар Антон Златанов получи ключовете за новите автомобили

Директорът на ГДГП главен комисар Антон Златанов прие дарение от международната неправителствена организация „Операция подземен железопътен път“. Дейността на тази американска организация е посветена изцяло на борбата срещу трафика на хора и детската експлоатация, като за целта тя взаимодейства с правоприлагащи служби по целия свят.

Ключовете за автомобилите бяха връчени на официална церемония на директора на ГД „Гранична полиция“ от Анн Хърст, представител на организацията. На събитието присъства и Джаред Гаст - аташе и представител на американската служба за митническа и гранична охрана в посолството на САЩ в София, съобщиха от МВР.

Главен комисар Антон Златанов изтъкна, че противодействието на трафика на хора е един от приоритетите за ГД „Гранична полиция“ и служителите редовно осъществяват оперативно-издирвателна дейност по превенция, предотвратяване, пресичане и разкриване на лица и групи, извършващи трафик на хора. Подчерта, че дарението ще повиши възможностите им за постигане на целите, свързани с ефективното противодействие на това престъпление.

Анн Хърст заяви, че трафикът на хора е международен проблем и целта на нейната организация е подпомагане на изградения капацитет в Гранична полиция за противодействие на този вид престъпна дейност.

В знак на благодарност за доброто сътрудничество главен комисар Антон Златанов връчи плакет на ГДГП на Анн Хърст.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    XMAN
    Като гледах снимката реших, че са им подарили хеликоптер. А то - две коли, които ще ги карат шефчета.
  • 3
    2
    Помнещ
    Този боклук Златанчо, който нареди да се бият невинни футболни фенове и невинни протестиращи зад колоните на МС??? Хайде няма нужда от такива подлоги на ОПГ ГРОБ=ДПС!!!
  • 0
    1
    Ant 123
    Гранична полиция защо не получиха тази помощ от БНБ и българското правителство?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари