Грандиозен концерт в Доходното здание

0

Грандиозен годишен концерт поднесоха танцьорите от Фолклорна танцова студия „Зора”.

ФТСЗора” към Общински младежки дом с ръководител Мъгърдич Астхигян завърши поредната си творческа година с грандиозен концерт.

Над 70 танцьори се изявиха в края на миналата седмица на голямата сцена в Доходно здание. Бяха представени 17 танца, като всеки един от тях завладя сърцата на публиката. На голямата сцена се изявиха и най-малките танцьори на студията - съставът им беше сформиран преди три години, като досега те са участвали в няколко конкурса и фестивали. Също така мелодии на едни от най-популярните български народни песни прозвучаха в изпълнение на Радина Белчева.

Поздрави към ФТСЗора“ отправиха балерините от „Импулс“ с фолклорната обработка на танца „Устрем“ под звуците на известната песен „Чичовите конье“. Своите танцувални поздрави поднесоха и танцьорите от клуб „Настроение“, които изпълниха великолепно различни хора. На финала възпитаниците на г-н Астхигян представиха грандиозен Тракийски танц, с който вдигнаха публиката на крака. По традиция, подаръци, цветя и дипломи бяха връчени на завършилите вече абитуриенти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари