Гръмотевица уби мъж в Ямболско

1
Смъртта на 28-годишния мъж е констатирана в областната болница в Ямбол
Смъртта на 28-годишния мъж е констатирана в областната болница в Ямбол

Смъртта на 28-годишния мъж е констатирана в областната болница в Ямбол

Мъж на 28 години загина след удар от гръмотевица в гараж в ямболското село Зимница, съобщи регионалният говорител на МВР Татяна Павлова, предава БТА.

Сигналът за инцидента е получен около 23:00 часа снощи. Пострадалият е транспортиран от екип на "Спешна помощ" в областната болница в Ямбол, където е констатирана смъртта му.

По първоначални данни няма следи от насилие. Разследването на инцидента продължава. Образувано е досъдебно производство.

След разразилата се снощи в Ямболско гръмотевична буря няколко села в община Тунджа останаха за кратко без ток. Има и подадени сигнали за паднали дървета и клони. Електроподаването е възстановено, а дърветата са разчистени, съобщи на брифинг кметът на общината Георги Георгиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Мартин Божилов
    Гръмотевицата е звуковата вълна, която идва след светкавицата. Постът ви е некоректен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари