Градският транспорт в Русе е спрян

5

Пороен дъжд и градушка блокираха тази сутрин Русе, предаде БГНЕС.

Градушката е продължила около 15 минути, но последиците от нея се чувстват в целия град. Има нанесени материални щети – счупени прозорци, паднали дървета върху коли. За 10 минути количеството на валежа е достигнало 17.5 л/кв.м. На места ледените късове са достигали големина 3 см. Скоростта на вятъра е била около 50 км/час, информират от хидрометеорологичната станция в града.

Възлови кръстовища остават под вода, наводнени са ключови булеварди. Движението и силно затруднено от паднали дървета и клони. Много жици на тролейбусната мрежа са скъсани. Градският транспорт не се движи. Няма информация за пострадали.

Възпрепятствано е движението на влаковете, защото е наводнена и едната от жп линиите. В момента местните служби работят за отводняването на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    6
    Евала!
    Евала, Пенча! Всичко е 6! Ние ще си плуваме до работа.
  • 14
    5
    ttt
    Кмете, отваряй фейса и почвай да се хвалиш колко работа си свършил. Ние ще ти вярваме.
  • 17
    4
    Даая
    Това за 10 Мин, а ако беше валяло цял месец както е нормално???една шахта няма дето да не е пълна с листа,трева и пясък от зимата,1000 тона пясък разхвърляха зимата и всичкия е в шахтите
  • 8
    3
    Групенфюрер Мюлер
    Очаквам минусите на първия пост да станат 32000, колкото зеленчука търкащи билетчета гласувага за Пенчо!
  • 20
    2
    медика-куR
    вади колилото
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари