Говорителка на Алексей Навални: Не изключваме да е отровен повторно

0
Само за две седмици опозиционният лидер е отслабнал с осем килограма
Само за две седмици опозиционният лидер е отслабнал с осем килограма

Само за две седмици опозиционният лидер е отслабнал с осем килограма

Говорителката на Алексей Навални Кира Ярмиш обяви, че „мистериозното заболяване“ на руския опозиционер може да се дължи на отравяне, предава Ройтерс, цитирана от bTV.

Само за две седмици той е отслабнал с осем килограма. Медицинска помощ е била повикана в ранните часове на събота в наказателната колония ИК-6 във Владимирска област, където държат Навални.

„Не изключваме, че в този момент Алексей Навални е отровен и умира бавно, за да не привлича много внимание“, коментира говорителката в социалните мрежи.

През 2020 година Навални оцеля след отравяне. Руската федерация отрече, че държавата се е опитала да го убие.

Навални се възстановяваше в Германия, но доброволно реши да се върне в Русия през 2021 година, като веднага след кацането беше арестуван.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    айде пак
    тоя ако искаха да го свършат, досега да се е вмирисал хилядократно! тоя път къде са му пъхнали отровата, в гащите, като предния път?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари