Говори снахата на Ванга

6
Много добре си спомням, когато каза, че хората ще умират като мухи по улиците
Много добре си спомням, когато каза, че хората ще умират като мухи по улиците Видео: NOVA

В ефира на „Събуди се” по NOVA д-р Здравка Методиева, снаха на Ванга, коментира дали пророчицата е казвала, че ще се появят нови зарази и забравени болести, когато настъпи дата с пет двойки.

 „Аз не помня точно тези дати, не помня точно и да е казвала названието коронавирус, но много добре си спомням, когато каза, че ще се появят нови болести, които ще поставят на изпитание човечеството за неговото бъдещо съществуване. Ще се появят такива болести, от които хората ще умират като мухи по улиците. Ще се поразяват мозъкът, сърцето, белите дробове и много бързо ще се развиват”, обясни Методиева.

„Казваше обаче не се страхувайте, в страх не се живее. Българският народ е хитър и ще намери начин да се спаси. Той е находчив, умен и е оцелявал в много войни и кризи”, допълни близката до Ванга жена.  

Методиева смята, че с името на Ванга се спекулира често в подобни кризисни ситуации. „Има и такива случаи. Говорят хора, които не са били толкова близки с нея и такива, които не са се срещали с Ванга. Оттам идва дезинформацията и измислените неща”, каза тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари