Говори Ралица: Жената, която падна в 3-метрова шахта в Русе

10
Паднаха павета и други циментови късове, обяснява тя
Паднаха павета и други циментови късове, обяснява тя Видео: NOVA

Жена падна в триметрова шахта в Русе.

Инцидентът станал, докато тя разхождала кучето си в градинка в квартала. Пострадалата е настанена в болница със счупен прешлен. По NOVA тя разказа за преживения шок. 

Ралица разхождала кучето си пред блока, вървяла след него по затревената площ край улицата, когато земята се отворила под краката ѝ. „Отгоре имаше някаква плоча, аз никога не съм знаела, че там има дупка, казва пострадалата.  

Върху главата на Ралица започнали да падат отломки от плочата. „Паднаха павета и други циментови късове”, обяснява тя.

Въпреки преживения шок, жената не изгубила самообладание и сама позвънила на спешния телефон. И докато чакала екипа на Бърза помощ, започнала да вика за помощ. Случайно в този момент в района минава жена, живееща наблизо.

Чух, че някой вика за помощ и от дупката идват викове. Видях, че жената едвам се изправя”, сподели минувача.

Жената тръгнала към най-близката къща, за да търси помощ, намерил се съсед, който донесъл стълба, спуснали я в дупката, за да може пострадалата да опита да се изкачи. През това време пристигнали екипи на пожарната и Спешна помощ.

Дупката е стара септична яма, която се намира до пътното платно. Покрита била с бетонова плоча, разказват живеещи в района. Още същия ден работници от общинската комунална фирма запълниха дупката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Ква работа бе стояне,
    къв съд, де е избягал тоз капак? В махалата?
  • 8
    1
    Stoian
    Трябва да се пребие човек,че да си свършат работата!Пьлни простаци!Седиш общината!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари