Говори Григор Димитров

0
Пожелавам на всички хора да са живи и здрави
Пожелавам на всички хора да са живи и здрави Видео: Гонг

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се надява новият сезон да бъде още по-успешен от изминалите.

Ракетата ни ще стартира годината на турнира в Бризбейн. Григор Димитров се съгласи да сподели мнението си преди старта за MAX SPORT и първия си мач срещу Йошихито Нишиока в първия кръг на ATP 250 турнира, предава GONG.bg.

Първото и най-важно нещо е да започна турнира с победа. Единственото нещо, което искам сега е да радвам не само себе си, но и всички мои фенове, също така и цяла България. Започвам отначало, всяка една година е различна от изминалата. Защо да не постигна подобни успехи, защо не и повече“, сподели българският състезател.

Относно щаба си и присъствието на Андре Агаси в него, Григор Димитров сподели: „Всички са на едно добро ниво, всеки е щастлив с човека до себе си, както се казва. Започваме годината на ново, няма защо да казваме кой какъв е. Всеки един от нас има конкретна цел и гледаме да се фокусираме върху това. Да се надяваме, че ще имаме успех.“

Запитан, с чувство за хумор, чия елха в Монако е по-голяма, тази на Новак Джокович, или на самия Григор Димитров, българинът отговори в същия дух, че се надява неговите успехи да бъдат също толкова големи.

Новак Джокович показа какво може да направи в рамките на няколко месеца. Да се надяваме, че някои от трудните моменти ще ми се отразят по същия начин. Да имам същите успехи.

Харесвам турнира в Бризбейн, в последните 6-7 години започвам годината тук, прекарвам Нова година тук. Настройвам се за мачовете“, сподели още Григор.

Хасковлията беше помолен да отправи и послание към всички свои български привърженици.

Пожелавам на всички хора да са живи и здрави, което е най-важното нещо. Благодаря много за подкрепата през всичките тези години. Да се надявам, че ще мога да ги радвам още повече“, заяви оптимистично настроеният за новия сезон Григор Димитров.

Източник: GONG.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари