Готово е логото за Детска Евровизия 2015

0
Управляващата група на детската Евровизия заседава цял ден в София
Управляващата група на детската Евровизия заседава цял ден в София Видео: БНТ

Логото за Детската Евровизия вече е одобрено. Това направи Управляващата група на Европейският съюз за радио и телевизия, която се събра днес в София. Както знаете, песенният конкурс ще се проведе у нас на 21 ноември.

До есента на БНТ, която е организатор на конкурса, предстои още много работа. С какво “Детската Евровизия” тази година ще бъде по различна от останалите?

Управляващата група на детската Евровизия заседава цял ден в София и разгледа различни варианти за оформлението на сцената на шоуто в София, както и плановете на екипа за сценичното съдържание и видеоматериалите, които БНТ ще покаже на цяла Европа.

Логото е вдъхновено от красотата на българската природа и от мечтите на младите хора за бъдещето. То е в съзвучие с тазгодишното послание на Детската Евровизия от София – хаштаг откривай.

Владислав Яковлев – изпълнителен директор, Детска Евровизия: ”Най-важното, което постигнахме днес е, че най-накрая избрахме и логото на конкурса. Поканили сме всички членове на EBU – всички 73 държави да вземат участие в конкурса в София. Някои от тях вече потвърдиха, други все още обмислят участието си. Нека все пак това да бъде изненада. Сигурни сме обаче, че БНТ ще ни предостави едно фантастично шоу”. 

Забавление и много смях – така шоу директорът Гордан Бонело описва своите очаквания от Детската Евровизия тази година. А целта е – България да бъде преоткрита не само от Европа, но и от всички хора по света. Гордан се надява, че на 21 ноември – датата, на която ще се проведе Детската Евровизия, в зала Арена Армеец да се изявят много детски таланти.

Гордан Бонело – шоу директор, Детска Евровизия: ”Арена Армеец е красива, прекрасна и има голяма сцена. Това е най-голямото шоу, което някога е правено в България и искам да благодаря на БНТ за тази огромна възможност. Очаквам с нетърпение 21 ноември, за да видя Арена Армеец пълна с хора – деца, тийнейджъри и родители. И така всички ние ще се свържем в едно, не къде да е, а точно тук в България. Това е нашата цел.” 

Тепърва обаче предстои сериозната подготовка. Благодарение на която милиони хора ще могат да гледат песенния конкурс, а българските зрители ще станат част от Детската Евровизия само пред екрана на БНТ или стрийминг онлайн. Организаторите очакват тази есен участниците да бъдат повече и от миналата година. Защото Детската Евровизия набира все по-голяма популярност, не само сред малките, но и сред големите любители на хубавата музика.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари