Готови са окончателните резултати от референдумите в Украйна

2
С голямо мнозинство печели отговорът за откъсване от Украйна
С голямо мнозинство печели отговорът за откъсване от Украйна

Окупационните власти обяви, че хората искали с Русия

Вече са преброени всички бюлетини, казват държавните руски медии. Както се очакваше, с голямо мнозинство печели отговорът за откъсване от Украйна.

Четирите области представляват около 15% от украинската територия. Очаква се скоро време Русия да ги обяви за свои.

Референдуми се проведоха в ненормални условия. Руската армия не контролира изцяло нито една от 4-те области. А на територията на всичките се водят бойни действия. Не е ясно кой е гласувал, нито дали го е направил доброволно. Украйна и съюзниците ѝ разглеждат обявеното в Москва като още един опит за ескалация на войната.

"Фарсът в окупираните територии дори не може да бъде наречен имитация на референдум. Какво ще бъде обявено всички знаехме предварително. Разузнаването даже не се наложи да се старае да разбере. Предварително договорените цифри бяха публикувани в руските медии. Русия даже не се опита да го прикрие", каза президентът на Украйна Володимир Зеленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Зелцето резак
    Зеле духаш ли добре??? Ко стана еврейче недоклатено!
  • -3
    1
    Сигурно е на кантар
    резултата! Дори допускам , че руснаците трудно ще спечелят !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари