Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Господин кмете, явно не ви се говори много за паркинга на площад Дунав?!

  • Автор: Камелия Балтаджиева
  • Коментари: 8
2
Писах в продължение на седмица на нашия скъп кмет, но никой не ме отразява...
Писах в продължение на седмица на нашия скъп кмет, но никой не ме отразява...

Здравейте, обръщам се към вас, тъй като писах в продължение на седмица на скъпия ни кмет и до всички посочени за контакт с него адреси, но просто никой не ме отразява.

Ето за какво става въпрос, това е писмото което написах:

"Уважаеми господин кмете, имам едно запитване към вас! Държа да отбележа, че съм съвестен млад гражданин, бременна жена която работи от 16 годишна, плащам си данъците и гласувам на всички избори. Живея на Площад Дунав, големия паркинг на бюрото по труда, от няколко дни този паркинг е с нова маркировка и вече е платен.

С лед като попитах служителката, която следи за реда там, ние живущите къде да спираме, тя ми каза, че цената за цял ден била само 4 лева. Та, като си смятам 30 дни по 4 лева, зачудих се памперси на детето ли да си купя или мястото пред блока ми да си платя! Може ли да ми разясните малко, ние живущите там нямаме ли някакви права? Ще съм Ви безкрайно признателна, ако намерите време да ми отговорите!

Благодаря!"

Явно е много зает нашия скъп кмет, та не намери време за отговор. Искам да уточня, това явно се направи отново с цел печалбата на пари, но паркинга сега стой празен с по 2, 3 коли за час, едва ли е много доходоносно за общината ,но за нас живущите тук никой не помисли.

В годините е имало 4 опита за въвеждането на платения паркинг, но след събирането на подписка от живущите се отменя. Сега отново събираме подписка, но началството си затваря очите за нашите проблеми и си гледа интереса. Моля Ви поне вие дайте гласност и на нашето мнение та дано някой от горепосочените ни обърне внимание!

Благодаря!

Камелия Балтаджиева

Автор: Камелия Балтаджиева
(Автор: Камелия Балтаджиева - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари