Горящи треви вдигнаха на крак пожарната в Русе

0
През изминалото денонощие огнеборците са реагирали на 5 сигнала
През изминалото денонощие огнеборците са реагирали на 5 сигнала

През изминалото денонощие огнеборците са реагирали на 5 сигнала

През изминалото денонощие огнеборците са реагирали на 5 сигнала за пожари в сухи треви и храсти, които са ликвидирани без нанесени щети.

В гр. Сливо поле е погасено запалване развило се на площ от 5000 кв. м. в близост до къщи; в с. Борисово на площ от 3000 кв. м.; в с. Николово в близост до гробищния парк на площ около 300 кв.м; в с. Голямо Враново, в района до помпената станция, екипът е бил изпратен на сигнал за запалени сухи треви, но при пристигане на място се е оказало че гори стърнище и е погасено на площ от 20000 кв.м.; поседното излизане е било за запалване на площ от около 100 кв. м. в Сливо поле.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    О Чудо1
    Пожарникар Пенчо не е бил на пожароопасната ситуация. А лятоска пожарникар Пенчо, изникваше по къси пожарникарски ръкави да гаси де що пожар възникнеше. Добре, че катеричока на Вгъзиленка избяга от пожара, и сега пожарникарчето ще има кого да .........ъъъъъъъъ.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари