Горяха стопанска постройка и работилница в село Нисово

0
Огънят е унищожил напълно и двете
Огънят е унищожил напълно и двете

Огънят е унищожил напълно и двете

За изминалите две денонощия дежурните екипи на РДПБЗН са реагирали на 8 сигнала.

В събота огнеборците са гасили пожар в контейнер на адрес в гр. Русе; оказали са съдействие на ЦСМП – Русе за изнасянето на пациент от блок в Русе и са се отзовали на сигнал за запален фургон в стопански двор на кооперация в с. Червена вода. Пожарът е възникнал вследствие на запалена печка на твърдо гориво, като е обхванал изолацията на тавана във фургона. При инцидента не са пострадали хора, причината се посочва като - неправилно ползване на отоплителни уреди.

В неделя екип на РДПБЗН отново е оказал съдействие на ЦСМП – Русе за пренасяне на пациент от адрес в гр. Русе; посетили са още и друг адрес в Русе за осигуряване на достъп на близки до възрастна жена, паднала в жилището си; извършили са и съдействие с техника на две други държавни институции.

Тази нощ, за времето от 20:30 до 01:00 часа , огнеборците са работили по гасенето на пожар, възникнал в имот в село Нисово. Два противопожарни автомобила с 8 служители са изпратени на местопроизшествието, където са горели стопанска постройка и работилница. Огънят е унищожил напълно и двете, както и съхранявани вътре техника и складирани дърва за огрев. По първоначални данни причина за пожара е късо съединение. Пострадали хора няма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Али
    Да го духат Нисовчани и без това там живеят само крадци на дърва бракониери и престъпници
  • 5
    2
    селянин
    Ам да взема да дойда, докато го няма:-)
  • 7
    1
    Вазилена
    Моя отиде да гаси!!! Рано рано излезе с две кофи!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари