Горя пожар в автоморга в Ямбол

0
В района над жилищните блокове в квартал „Хале“ има силно задимяване
В района над жилищните блокове в квартал „Хале“ има силно задимяване Снимка: БТА / архив

В района над жилищните блокове в квартал „Хале“ има силно задимяване

Пожар пламна в автоморга в Ямбол, в района на бившето „Държавно автомобилно предприятие“ (ДАП). Горят седалки от автомобили за скрап, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Татяна Павлова.

Сигналът е подаден около 10:00 часа. На мястото са три противопожарни автомобила и екипи, които се борят с огъня. Малко преди 15:00 часа пожарът е овладян. Дежурни екипи остават на терен, заради тлеещи огнища и опасност от ново разгаряне от леснозапалими материали

В района над жилищните блокове в квартал „Хале“ има силно задимяване. Сигнализирана е Регионалната инспекция по околна среда и води в Стара Загора за извършване на проверка.

Към момента няма регистрирани отклонения в качеството на въздуха над Ямбол след възникналия днес пожар в частен склад с автомобили за скрап, съобщи областният управител на Ямбол Биляна Кавалджиева.

Данните от мобилната автоматична станция на Изпълнителната агенция по околна среда, разположена до сградата на Община Ямбол в централната градска част, не показват превишаване по нито един показател, посочи тя, предаде БТА.

Няма нищо обезпокоително, има мобилен екип на Регионалната инспекция по околна среда и води от Стара Загора, който замерва. Официална и нарочна проверка ще направят в първия работен ден“, каза още областният управител на Ямбол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари