Горя нерегламентирано сметище край "Касева чешма"

0
Пожарникарите са реагирали на три сигнала през изминалото денонощие
Пожарникарите са реагирали на три сигнала през изминалото денонощие

Пожарникарите са реагирали на три сигнала през изминалото денонощие

Във времето между 15:20 и 16:30 часа служители от Втора РСПБЗН – Русе са били изпратени да проверят сигнал за излизащ дим в района на местността „Касева чешма“. При отиване на място огнеборците са установили, че има запалени отпадъци в нерегламентирано сметище.

В 19:14 часа екип от РСПБЗН – Сливо поле е насочен към адрес в село Сандрово по сигнал за запалена газова бутилка. При пристигане на място е установено, че бутилката е била погасена от стопанина с прахов пожарогасител. Екипът е извършил охлаждане, спрян е теча на газ, а бутилката е изнесена извън къщата на безопасно разстояние.

Между 21:07 и 22:20 часа служители от ССОД към РДПБЗН – Русе са изпратени за обезопасяване на местопроизшествието в квартал „Долапите“, при което загина неправоспособен 18-годишен шофьор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари