Горя кутия на кабелен оператор в блок в квартал "Здравец"

1
Кутията с кабели е била във въздушната възглавница на покрива на сградата
Кутията с кабели е била във въздушната възглавница на покрива на сградата

Кутията с кабели е била във въздушната възглавница на покрива на сградата

През изминалите две денонощие екипите на пожарната са имали 10 излизания. По-характерни случаи:

На 14 януари, за времето от 03:13 до 05:05 часа, екип от РСПБЗН - Две могили е участвал в гасенето на кухня в къща в с. Горно Абланово. Първоначално е подаден сигнал от съседи, че излиза дим от покрива на къщата, а при пристигане на място екипът е установил, че има пожар в кухнята на втория етаж, без видимо пламъчно горене отвън. При инцидента няма пострадали, нанесени са щети по мебели и електроуреди в кухнята. Стопанката е пребивавала на долния етаж и късно е разбрала за пожара. Предполага се, че причината е късо съединение.

Между 17:24 и 18:35 часа на 14 януари, служители от Втора РСПБЗН с два автомобила са били изпратени в блок „Бояна Войвода“ в Русе по сигнал за излизане на дим от покрива. Установено е, че във въздушната възглавница на покрива на блока от късо съединение е възникнало запалване в кутия и кабели, поставени там от кабелен оператор.

В 20:30 часа на миналата вечер служители от Втора РСПБЗН с два автомобила са насочени на адрес в гр. Мартен по сигнал за запалено дърво до имот. При пристигане на място е установено да горят разпалки за печка, гуми и косачка под навес, долепен до гараж.

Миналата нощ, за времето от 23:35 часа до 02:15 часа, пожарникари от Втора РСПБЗН са се отзовали и на сигнал за запалени сажди в комин на адрес в гр. Русе, на бул. Липник, където са горели натрупани сажди в непочистен комин, а по-късно през нощта, в 03:24 часа дежурните огнеборци от Втора РСПБЗН са посетили и сигнал за възникнало късо съединение в електрическо табло на Алея Еделвайс в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Marginala
    албанци ..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари