Горското пусна на търг имот до морето край Варна за 25 лв. наем на дка

1
Апетитният имот предстои да бъде спечелен
Апетитният имот предстои да бъде спечелен

Имотът се намира в местността "Ада Бахче" и се стопанисва от "Североизточно държавно предприятие" ДП-Шумен, пише Флагман.Бг 

Искате да наемете дългосрочно огромен терен край морето за малко пари - участвайте в търга, обявен от "Североизточно държавно предприятие" ДП-Шумен. Със заповед №174/15.04.2020 г. на директора инж. Веселин Нинов се открива процедура за провеждане на търг с тайно наддаване за отдаване под наем на поземлен имот с площ от 9882 кв.м., който се намира в местността "Ада Бахча". Проверка на Флагман.Бг показва, че това е районът на едноименното рибарско селище, което се намира на 9 км. от центъра на Варна и на 3км. от нос Галата.

По-интересното в случая е начална годишна наемна цена - 2500 лв. без ДДС годишно, като парцелът се отдава под наем за 10 години. Груба сметка показва, че наемът за декар край брега на морето струва около 25 лв. месечно. Важна подробност е, че имотът може да се ползва само по предназначение, за нетърговски цели, не може да се преотдава под наем или да се ползва по договор за съвместна дейност с трети лица.

Търгът ще се проведе на 19 юни 2020 г. в заседателната зала на административната сграда на "Североизточно държавно предприятие" ДП-Шумен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари