Горките съседи, пътно платно точно под терасите им

1

Пробивът "Кауфланд" е нещо хубаво за инфраструктурата и развитието на град Русе, но граждани живеещи в близост до новостроящата се улица се оплакват в социалната мрежа.

Десислава Рахнева е споделила снимки направени до блок "Скъта" и е написала следният коментар:

"Хайде стига дъ Кметья се е снимал и се е хвалил с тоя пробив до Кауфланд. Снимах края на бл."Скъта". Горките съседи, пътно платно точно под терасите им. Вижда се много бледа бяла линия, очертаваща утрешните разкопки."

Ето и някой от коментарите на русенци, които са се включили в дискусията:

Цветанка Вълкова: дано да няма и щети по блока ...

Мариана Иринчева: Да не изчезне блока!?

Angelina Angelova: горките живеещи в този блок

Ивелин Иванов: как ще направят път точно пред входа то това чак смешно пък да не говорим че остава без тротоар ако има инвалид или майка с количка абсурд да се придвижи от там ...

Владимир Йорданов: Е сигурно ще има тротоар... Няма как да няма. При нас зад блока на паркинга направих 2 метра и кусур тротоарна площ а тука баш под балконите да няма... Проблема е да не започне да пропада блока, както при нас се получи на места да уляга почвата след като направиха Бозвели...

Antoan Vasilev: Защо не изчакате да видите как ще стане?Едва ли архитектите, занимаващи се с проекта, не са помислили за нещата, които ви интересуват.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари