Горещи пловдивчанки щурмуват парламента

0

Любимото хоби на българския народ напоследък е да псува своите народни представители.

Ако уважаемият избирател внимава повече в картинката, той има шанс да изпрати в 44-я парламент не безлични и крадливи политици, а истински умни и красиви жени. По този начин умората от тежката законотворческа работа би могла се срещне с естетическото наслаждение и удовлетворението от постигнатите резултати. Горещите хубавици все още са недостатъчно в депутатските листи в Пловдив-град и Пловдив-област, като се има предвид, че под тепетата се разхождат хиляди жени с външност на богини. Все пак по-мъдрите партии са заложили на прелестни представителки на нежния пол. За радост на ценителите повечето от тях все още не са изтрили летните си снимки от Фейсбук.

Навръх 8 март „Plovdiv Time“ направи специална селекция на най-привлекателните дами в предизборното състезание. 

Петя Раева – ДПС

Бившият депутат Петя Раева се завръща на бял кон в политиката. Тя води листата на ДПС в Пловдив. Раева беше народен представител в два парламента но не успя да влезе в последното 43-о Народно събрание.  Ефектната блондинка използва времето да издаде втора книга за здравословен начин на живот, сътвори хранителна добавка за отслабване и да открие верига ресторанти.







Теодора Халачева – БСП за България
Този път и БСП счупи гипса и издигна за 44-я парламент бивша претендентка за „Мис Пловдив“ и фото-модел на „Висаж“. От три години Теодора Халачева е младежкия лидер на соцпартията под тепетата и общински съветник.



Приоритетите ми са в сферата на младежките дейности, а основните ми ангажименти са свързани с финансово подпомагане на даровити деца и такива, с добра мотивация към учебния процес; стимулиране на професионалната реализация на пловдивските младежи; създаване на връзки между учебните заведения в града и бизнеса, както и повече условия за привличане на младото поколение към спорта, предприемачеството и изкуството“, обяснява Халачева, която е на трето място в листата.  



Таня Мачанова – БСП за България

Столетната партия наистина надмина себе си като постави в листата още една чернокоса красавица, макар и под №17. Таня Мачанова е възпитаничка на Търговската гимназия в Пловдив и дипломиран политолог от Пловдивския университет. Член е на Градския съвет на БСП.  Тя отбелязва, че обича да чете, да пътува и да открива нови кътчета от България.



Любимите й книги са „Ана Каренина” и „Брулени хълмове”. Харесва стойностни филми. Любимите й музикални групи са Queen и Сигнал.  „Не понасям несправедливостта и личното облагодетелстване на гърба на другите. Искам да бъда част от промяната, която ще донесе пълноценен и качествен живот на децата на България, родителите и възрастните хора“, категорична е Таня Мачанова.



Илица Даскалова – ГЕРБ

Очарователната учителка по музика от Куклен е поставена на незавидната 18-а позиция в листата на ГЕРБ за Пловдив-област.





Илица Даскалова е хор-майстор в Общински детски комплекс - Пловдив хорист в Държавна опера – Пловдив.

Сара Ароу – Българско национално обединение
Преди време Сара Ароу блесна в тв шоуто на „Планета“ – „Като звездите“ където студентката по теология в Софийския университет се преобрази като двойничка на фолк певицата Цветелина Янева. Впоследствие тя се захвана да гради кариера на моден дизайнер и основа собствен бранд – „S Arrow“.
 




Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари