Големи задръствания заради затворените от ВиК улици в квартал "Възраждане"

0
Светофари не работят, а движението е пренасочено
Светофари не работят, а движението е пренасочено

Светофари не работят, а движението е пренасочено

Тежък трафик създава задръствания в квартал “Възраждане“ в Русе заради затворените улици, по които се извършват дейности по водния проект, предава Русе Медиа.

В час пик сутринта по улица “Тулча“ в посока към „Париж“ се образуваха огромни опашки.

Заради затвореното кръстовище с улица “Плиска“ светофарите не работят, а движението е пренасочено по улица “Студентска“, която е направена двупосочна. Има и поставени нови временно знаци за предимство.

Преминаването в района е затруднено. Припомняме, че кръстовището между улица “Плиска“ и улица “Тулча“ ще остане затворено до 21 ноември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    ВиК
    Май е време да включим и ул.Тулча в разкопаването и задръствания няма да има.
  • 0
    9
    бах ти глупаците
    До умника от 6 ..Абе смотльо,точно да не чакат тези от пътя без предимство ,регулировчика ги пропуска ,а спира другите.И точно трафикат се регулира,като се насочва по различни пътища или се пропуска избирателно.Но от къде ли тъпата ти кратуна да ги днае тези работи.
  • -1
    8
    daskal
    Пуснах да видя клипа! Леле, 1080p е, а е много размазано! Срам за снимачника! 1080p клип, а е само 178,397 MB. Дори не искам да проверя video bitrate. Такива клипове по-добре не публикувайте, че се излагате.
  • 2
    7
    123342
    САМО АКО АМА САМО АКО, имахме инфраструктура за колелета нямаше да изглеждаме така
  • -13
    6
    QCHECK
    5, див селяндур си ти. Регулира се движението, не трафика. Трафика си е трафик. Задръстването не се регулира. За да влезеш ти от улица без предимство, трябва някой да чака и няма да му е много приятно да ти гледа селската муцуна, ако ще и регулировчик да те е пуснал преди него. При стотици автомобили на конкретната улица, те все някога трябва да преминат. Дали някой ще регулира, бройката автомобили си я има налична.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари