Глория отказа 100 бона на "ВИП брадър"

0
Оставам при Пайнера, но не му ща наградите
Оставам при Пайнера, но не му ща наградите

Оставам при Пайнера, но не му ща наградите

Глория е отказала крупната сума от 100 бона на "ВИП брадър", пише "България Днес".

Продуцентите на риалити формата са били повече от щедри, за да вкарат примата на фолка в предаването, но Гло е категорична, че нищо не може да я склони да стане за смях.

"Никога не бих влязла в къщата. Не ми харесват този тип риалити формати. Не обичам интригите и подмолните игри" - отсича примата.

Фолкпевицата от няколко години избягва медийния интерес и се опитва името й да не бъде въвличано в клюки и клевети. Глория е една от най-одумваните сред колежките си в музикална компания "Пайнер".

Примата се сдоби със собствено звукозаписно студио, където записва парчетата си. Осъзнавайки, че и сама ще успее да запази славата си, Гло обмисляше да излезе от редиците на музикалния гигант. В крайна сметка обаче с Митко Димитров са решили да останат заедно като копродуценти, но условията за примата ще са много по-различни от тези за останалите й колежки.

Едно от нещата, на които певицата е държала най-много, е повече да не участва в наградите на "Планета". Глория не крие, че е крайно разочарована от останалите изпълнителки в компанията, които според нея са завистливи и не достатъчно талантливи силиконови гърли.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари