Глобиха жена, ранена при катастрофа с глиган на магистрала "Тракия"

1
Недопустимо е в 21 век да има диви животни по магистралите
Недопустимо е в 21 век да има диви животни по магистралите

Млада жена беше ранена след катастрофа с глиган, озовал се на магистрала "Тракия", а после я глобиха за несъобразена скорост.

На 26 ноември вечерта се прибирах от София към Бургас. Дивото животно излезе на пътя. Опитах се да го избегна, но не успях. Спуках предна гума, колата се преобърна и отиде в канавката, разказа Михаела Иванова в сутрешния блок на NOVA.

Михаела е била в колата с още двама души. Като спря да се върти автомобилът, се молех да сме живи и здрави. Те са само с натъртвания, аз съм с комоцио и разкъсани вратни мускулни влакна и сухожилия.

След катастрофата Михаела е глобена за несъобразена скорост. Движех се със 100-110 км/ч при разрешена скорост на магистралата 140 км/ч, твърди младата жена.

От пътната агенция казват, че не са намерили никакви следи от диво животно на мястото, а предпазната мрежа е била здрава.

Бащата на Михаела Станислав Иванов обаче е категоричен, че това не е истина. След катастрофата видяхме половин мрежа, имаше пътеки от преминаващите животни. Понастоящем това е нова мрежа. Взел съм малко косми и кожа, полепнали по колата след катастрофата. Ще заведа дело срещу институциите.

Недопустимо е в 21 век да има диви животни по магистралите. Трябва да се накажат хората, които отговарят за това нещо, подчерта мъжът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари