Глобиха трима пикльовци в Лом

0
Глобиха трима пикльовци в Лом

Трима души, облекчили естествените си нужди в градинки и паркове, са глобени от служители на общината в Лом.

Единият от пикльовците трябва да плати 40 лв., защото е спипан за втори път, а другите двама са санкционирани с по 20 лв., съобщава "Конкурент".Общо 34 наказателни постановления за нарушаване на разпоредбите на общинската наредба за спазване на обществения ред са издали инспекторите от крайдунавската управа. Най-голям е броят на санкциите за паркиране в пешеходната зона.

Деветима шофьори са отнесли глоби от по 100 лв. за спрени на непозволени места автомобили. 70 лв. пък платил друг водач, избрал да паркира на тротоара в центъра на Лом.

Двама собственици на къщи в града са санкционирани затова, че отглеждат животни в дворовете си. Съгласно разпоредбите домашни птици и животни не могат да се гледат в централната част на Лом. Единият трябва да плати 50 лв., а другият 500 лв.

Глобени са и 10 каруцари. Шестима от тях са спипани за втори път да управляват талигите без да са вързали на животните така наречените престилки, за да събират фекалиите. Те са отнесли глоби от по 100 лв. Другите четирима са платили по 50 лв. за същото нарушение. Санкцията им е по-малка, защото инспекторите ги хващат за първи път.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари