Глобиха русенска жрица с 1000 лева

0
Сексуалните дейности „крайпътната пеперуда” осъществявала в разположените до пътното платно храсти и затревени площи
Сексуалните дейности „крайпътната пеперуда” осъществявала в разположените до пътното платно храсти и затревени площи

1000 в глоба ще трябва да заплати русенска проститутка, че от май до октомври 2015 година като пълнолетно работоспособно лице, тя продължително време не се занимавала с общественополезен труд и получавала нетрудови доходи по неморален начин – като търгувала с тялото си, реши Районният съд в Русе.

М.А.Й. проституирала по пътя Русе – Варна, като „гастролирала” в района на „Русенско ханче” на 14 км. „Дамата на късмета” си набавяла така доходите, необходими й за издръжка за нея и 10- годишния й син, когото отглеждала сама. С поведението и присъствието си в непосредствена близост до пътното платно, „пеперудата” целяла да предизвика спиране на превозните средства и да задоволява сексуално водачите им срещу заплащане.

За тази дейност, проститутката получавала по 30 лева за сексуален акт, 20 лева - за орален секс и 40 лева- за орален секс и сексуален акт. За бизнеса си дамата разчитала на „случайни клиенти“. За да привлече вниманието на водачите на преминаващите по булеварда леки и товарни автомобили, тя ръкомахала срещу тях, а когато превозните средства приближавали до нея, дори излизала на пътното платно.

Сексуалните дейности „крайпътната пеперуда” осъществявала в разположените до пътното платно храсти и затревени площи, или направо в автомобилите на клиентите. Системното присъствие на проститутката в този район и извършването на тази дейност било забелязано от органите на полицията. Въпреки актовете, тя продължила демонстративно да приканва водачите на автомобили да спрат, за да им предложи сексуални услуги срещу заплащане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари