Главният секретар поздрави бакалаври и магистри на Академията на МВР

0

Главен комисар Тодоров: Отстоявайте принципите на съвременната правова и демократична държава

„Пожелавам Ви ентусиазмът, с който сте прекрачили прага на академията, никога да не Ви напуска. Не забравяйте, че всеки ден трябва да отстоявате моралните си ценности, да градите доверие в обществото и да доказвате уменията си. Вярвам, че мотивацията ви да отстоявате принципите на съвременната правова и демократична държава ще Ви съпътства във всичките Ви действия и че Ви предстоят много поводи за гордост“.

С тези думи главният секретар на МВР се обърна към бакалаврите и магистрите, завършили задочна форма на обучение във факултет „Полиция“. На церемонията по връчване на дипломите им старши комисар доц. д-р Иван Видолов изрази увереност, че по време на обучението си в Академията на МВР абсолвентите са придобили нови знания, създали са нови приятелства, но и са се уверили, че службата в името на обществото до голяма степен е въпрос на призвание, а не просто професия. Всички вие сте избрали да се развивате в сфери, в които се изискват всеотдайност, хуманност и упорство. По време на професионалното си развитие ще срещате много препятствия, но ако се придържате към тези ценности, ще успеете да се справите с всяка трудност, заяви в словото си ректорът на висшето учебно заведение на МВР.

Отличникът на випуска – Живко Вътев, благодари на ръководството и преподавателите в Академията на МВР и пожела на колегите си успех в професионалното развитие.

На церемонията присъстваха директори на дирекции в МВР, ръководството на Академията на МВР, преподаватели, курсанти и студенти от факултет „Полиция“, роднини и гости на абсолвентите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари