Гешев към депутатите: Вие може да приемете и закон, че Земята е плоска

0
Главният прокурор напусна залата, в която се дискутира закриването на спецправосъдието
Главният прокурор напусна залата, в която се дискутира закриването на спецправосъдието

Главният прокурор напусна залата, в която се дискутира закриването на спецправосъдието

Вие може да приемете и закон, че Земята е плоска. Няма нито един юридически довод, поради простата причина, че има анализи за факти и ефективност. Прокуратурата ще подкрепи спецправосъдието, ще подкрепим колегите, които ще закрият. Това коментира главният прокурор Иван Гешев пред депутатите.

"Ние сме тук, за да изпълним волята на избирателите. Можете да се явите на избори, за да получите демократично поста и да продължите да си вършите работата. Закриването на една или друга структура по политически причини е абсолютно легитимно. Три пъти хората се явиха на избори с желание за закриване на тези структури и това ще се случи", беше отговорът на съпредседателят на ДБ Христо Иванов.

"Искам да ми кажете един случай на репресия от прокуратурата към сегашната власт", контрира Гешев.

"Много ми е интересно как лустрацията на съдии кореспондира с вашите идеи за върховенство на закона и правото? За вас явно Конституцията изглежда по-различно, отколкото всъщност е. Нямате нито един юридически довод, защото има доказателства за ефективност, а ги закриват, защото работят", завърши главният прокурор и напусна залата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    ...
    Точно така, а ти си маймуната, която трябва да го спазва и да му се подчинява безпрекословно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари