Германия е на прага на рецесия

1
Според официалните лица кризата е резултат от икономическата война, водена от Путин
Според официалните лица кризата е резултат от икономическата война, водена от Путин

Според официалните лица кризата е резултат от икономическата война, водена от Путин

Германското правителство намали прогнозите си за икономическия растеж през следващите две години. Властите предупредиха, че кризата ще тласне най-голямата икономика в Европа в рецесия през следващата година.

"След растеж от 1,4% през тази година, икономиката на Германия ще изпадне в рецесия, като ще се свие с 0,4% през 2023 г. в сравнение с прогнозирания по-рано ръст от 2,5%. Това са последствия от икономическата война, която води президентът на Русия Владимир Путин", коментира министърът на икономиката Роберт Хабек.

Правителството отговори на нарастващите разходи за енергия, като обяви планове в размер до 200 млрд. евро за таван на цените на газ, които ще бъдат финансирани чрез фонд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    5
    Рук за гейсащ
    сащ е тумор
  • -4
    4
    РУК за Ръша
    Фалшиви рушлямски новини, на които се радват само изкукалите сатрапски тролчета! Смеееееех!
  • 8
    3
    Вечна Слава на Русия
    хак ви е, а ? почакайте, якото предстои. ние сме родени и отгледани в бедност, виреем в нея, а вас ви чакат много неприятни моменти.
  • 19
    2
    Русенец
    Санкцийките за газ и ток и петрол добре ли ви идват а безмозъчни шваби???? Как е сега на тъмно и студено?? Зелени ли сте още и да ни спирате АЕЦ И НА НАС А БЕЗПОЛОВИ???
  • 21
    1
    фатъ
    Икономическата война се води от вашата германска урсула фон ден лайнянен с всички пакети санкции. Русия е потърпевша от вашите лъгъбътъ нация и безмозъчност!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари