Гербоидите плъзнаха отново в свинските телевизии

5
ГЕРБ-Лелки се пробват да предизвикат възмущение срещу протестиращите
ГЕРБ-Лелки се пробват да предизвикат възмущение срещу протестиращите

ЮЛСКИ РАБОТИ

Жега. Камъните се пукат от жегата, но българите не се отказват. И по-страшни неща има. Твърдо са решени да му набият оставката на Банкянския тулуп, защото явно акъл не може да му се набие. Не става. Тотал щета.

Гербоидите плъзнаха отново в свинските телевизии, предизвикващи сериозни позиви за повдигане у нормалните граждани. По-неуравновесените, които все още се доверяват донякъде на телевизиите, търчат до прозорците и се чудят на очите си ли да вярват или на това, което говорят журналиститутките.

ГЕРБ-Лелки, както и всички от Политически п--и ГЕРБ, се пробват да предизвикат възмущение срещу протестиращите. Подбрани лелки, решени в облекло, по-подходящо за къра, тръгнаха да ръчкат протестиращите и да врещят, че им нарушавали гербавите права. Къде точно беше хукнала тая нервозна лелка, така и не разбрахме. А бастунът явно беше с цел нападение и отбрана, а не като помощно средство. Макар и в лично качество, само погледът й можеше да усмърти някой по-лабилен.

ГМР явно се вее някъде из територията, но от СевдитУ нито звук и писание. Че да не вземат да ги посрещнат както трябва някаде. Явно са се покрили и чакат всичко да се размине. Тоест, гнилите сили да победят. И съответно да си запазят пачките и кюлчетата. Докато българските баби, които са работили цял живот, получават по двеста лева пенсия.

Гешев явно не се е отърсил от вчерашния шок и все още не е произнесъл ценното си мнение по решението на КС. Аз лично с нетърпение чакам анализа на Барни Ръбъла за решението. След изтриването на публикацията му за Спондж Боб, признавам, че забавленията ми във фейсбук рязко намаляха.

Депутатите, начело с Простата Кърджалийска П. , излязоха във ваканция. Предполагам, че ще се съберат след няколко дена за последно, да се фотнат с политическите трупове от ГЕРБ и да приключат цирка в този мандат.

Юли.....жега е....

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари