ГЕРБ: Парите от акцията в Симеоновград са снимани в друга къща

0
Намерени са списъци за дърва, а не са избори, заяви Делян Добрев
Намерени са списъци за дърва, а не са избори, заяви Делян Добрев Снимка: bTV

Делян Добрев: Намерени са списъци за дърва, а не са избори

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев коментира днешната акция на полицията срещу купуването на гласове. По време на пресконференция в централата на партията той посочи, че кметицата на Симеоновград му е обяснила, че в къщата ѝ не са намерени крупни суми, както твърдят органите на реда, предава Actualno.

Припомняме, че по-рано днес вътрешният министър Бойко Рашков обяви, че съпругът и синът на кмета на Симеоновград Милена Рангелова от ГЕРБ са задържани за купуване на гласове. Той уточни, че в цялата страна вървят акции на полицията срещу такива схеми, като има и други задържани.

"Единствените пари, които са намерени, са 100 лв. в якето на мъжа ѝ. Сумите, за които говорят са намерени в друга къща", Добрев. По думите му това е поредната атака и репресия срещу партията от МВР. Списъците с хора в село Мало Градище пък били за дърва.

"Благодарение на удобни като Рашков хора, Радев ще загуби изборите“, прогнозира лидерът на партията Бойко Борисов и добави, че магистрала "Хемус" около Търговище е готова, но "те не я пускат, само за да не е пусната".

Кандидатът за депутат Тома Биков пък изрази мнение, че вътрешният министър Бойко Рашков се намира в "сложно психологическо състояние със симптоми на мозъчна мъгла, които се появяват като постковид ефект или системна злоупотреба с алкохол".

"Вместо той да получи грижа и помощ, да бъде ползван по такъв начин с политическа цел, е крайно неморално", каза още Биков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари