ГЕРБ очаква арести на още бивши министри

1
Връщаме се във времената на народната милиция, коментира Екатерина Захариева
Връщаме се във времената на народната милиция, коментира Екатерина Захариева Снимка: БГНЕС / архив

Връщаме се във времената на народната милиция, коментира Екатерина Захариева

Депутатите от ГЕРБ-СДС вече се събират в парламента. Те планират да прочетат декларация и след това да се присъединят към протеста пред Министерския съвет, който ще се проведе срещу ареста на Бойко Борисов, Владислав Горанов, Севда Арнаудова и Менда Стоянова.

Имаме информация от полицията, че с разрешение на председателя на народното събрание, който издава разрешение за сваляне на имунитета, се готвят арести на бивши министри на правителството на ГЕРБ и те да бъдат показно арестувани“, каза пред bTV Костадин Ангелов. Според него така ще се измести темата, свързана с това, с което властта не се справя.

Това вероятно са хората, които по антикорупционната търсачка „Гугъл“ са в списъка на Кирил Петков, отбеляза Ангелов.

Страх няма в нето един от нас, каза Екатерина Захариева – бивш външен министър в последното правителство на ГЕРБ. „Връщаме се във времената на народната милиция“, каза тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    Десо
    Коце,Коце и твоето име се спомена в списък с виновни за злоупотреби!
  • 5
    4
    daskal
    Е какво друго да очаква Мафията?
  • 4
    3
    Бенев
    Вън мръсна и мизерна сган! Га ядахте и муахте, не квичахте! Сега сте се събрали като чакали да виете, че сте онеправдани! Да се бяхте измели дорде е време, ама си мислихте, че ще продължавате! Дано сте си намерили майстора! Дано да си платите масрафите пред народа! Нещастници!
  • 7
    2
    Xvbd
    Ако е необходимо,ще има! Всички са в кюпа. Когато лапат е супер! А когато трябва да връщат откраднато,започват да вият! Да ама идва видов ден! Всеки който е крал, преял, с къщи за тъщи ит.н. сега да о тговаря! Дано се свърши работата до край! Искам ЕДИН,ама осъден ефективно!!!
  • 10
    1
    GAROV
    Тоя що не ходи да съзерцава маркировката по Хемус? А, тя не е построена, а парите ги няма-а-а!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари