ГЕРБ номинира Илиана Иванова за еврокомисар

0
Новината съобщи Бойко Борисов в кулоарите на парламента
Новината съобщи Бойко Борисов в кулоарите на парламента Видео: NOVA

Новината съобщи Бойко Борисов в кулоарите на парламента

ГЕРБ ще предложат Илиана Иванова за освободения от Мария Габриел пост на български еврокомисар. Решението е взето след среща на Изпълнителната комисия и парламентарната група, съобщи лидерът на партията Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Той обясни, че Иванова е член на Европейската сметна палата. „Тя е много познато лице в Брюксел, компетентна е. „Имаше още няколко достойни кандидати, но партията застава зад Илиана Иванова, заяви Борисов, предава NOVA.

ПП-ДБ също издигнаха своя номинация за позицията. За нея ще се бори Даниел Лорер.

Той подчерта, че неговата коалиция няма притеснение от това дали жена ще бъде избрана за български еврокомисар. „Равенството между половете е изключително важно. Това е факт от много време. У нас жените са много ярко представени”, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари