ГЕРБ напуснаха централата на партията през задния вход

0
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов го няма в сградата
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов го няма в сградата Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов го няма в сградата

Представители на ГЕРБ напуснаха централата на партията в НДК през задния вход около 21:00 часа тази вечер. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов го няма в сградата, предаде OFFNews

Томислав Дончев, Деница Сачева, Костадин Ангелов, Тома Биков, Росен Желязков и още няколко души излязоха през задния вход, докато на централния журналисти очакваха от тях коментар на изборния резултат. Те не се спряха при репортерите, но пък им помахаха.

Пиарът на ГЕРБ Никола Николов излезе при журналистите и каза, че от партията ще дадат изявление, когато резултатите и подреждането на политическите формации са ясни.

Предварителните резултати от вота сочат оспорвана битка за първото място, като според 3 от 4 социологически агенции ГЕРБ е на втора позиция след ПП-ДБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари