Георги Свиленски: Вие сте новите варвари на България

0
Срам и позор за България, срам и позор за българската политика
Срам и позор за България, срам и позор за българската политика

Срам и позор за България, срам и позор за българската политика

Георги Свиленски нарече депутатите от ДБ новите варвари на България. Причината затова станаха коледните тържества, на които е рязана торта с изображението на Паметника на съветската армия.

„Режете паметник, режете главата, режете крака на детето, засрамете се“, обърна се Свиленски към десните, докато показваше снимките от тържествата от трибуната.

„Това ви доставя удоволствие, така се забавлявате, душевен мир, спокойствие за изпълнен дълг“, скочи още той.

„Срам и позор за България, срам и позор за българската политика, допълни той, цитиран от Dnes.bg.

Нарочно попитах колеги дали са присъствали, те потвърдиха, добави депутатът.

Според него във всяка една европейска държава този акт щеше да доведе до национални протести и оставки на всички, които са присъствали там.

Ето я и тортата, която стана акцент в парламента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    до 1
    Ти му викаш Иванчо що се посра, то ти вика , да, ама Марийка се напика!
  • 3
    3
    до 2
    Извинявай, рожбо на съвременната образователна система, но не разбрах какви ми ги плещиш. Най-вероятно и ти не си разбрал какво казвам, но вече споменах образователната ни система, създаваща основно функционални идиоти. Бъди здрав и имай хубави празници.:)
  • 5
    2
    ало русенчето1
    нормално викаш било?!? Че нали са носители на новия морал бе, що копират комунягите?!? Или викаш къф нов морал, кирето рипаше, че мафията му свалила правителството, пък сега управлява със същата мафия! Моралът е за амсалаците дето гласуваме, за вас са мушенгиите! Отврат!
  • 2
    1
    русенец
    Жоре, ти и твоите сътрапезници от БКП пардон, от БСП, започнахте с варварските изпълнения. нормално е и другите да правят това, което видяха от вас и разбраха, че само по този начин в Булгаристан можеш да правиш пари и ИМЕ! Комунистите трябваше да ви избият преди 30 години. Вече е късно за каквото и да е, в това число и за държава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари