Георги Свиленски: На 99% отиваме на избори 2 в 1

1
Оставям 1%, защото все пак никога не е ясно Борисов какво ще направи, заяви депутатът от БСП
Оставям 1%, защото все пак никога не е ясно Борисов какво ще направи, заяви депутатът от БСП Снимка: bTV / стоп кадър

Оставям 1%, защото все пак никога не е ясно Борисов какво ще направи, заяви депутатът от БСП

"Досега всичко, каквото беше казано в онзи запис на "Продължаваме промяната" от тяхното съвещание, се изпълнява, т.е. тази неофициална предизборна програма или платформа беше изпълнена. Изпирането на Борисов, връщането на имунитета на Борисов, връщането на имунитета на Петков, прекратяването на делата срещу тях, които имаше, вече ги няма. Така че тези неща се случиха и българските граждани ги видяха с очите си и сега вече, когато всичко това е приключило, на масата са регулаторите, повече министерства. И стигаме до този бой за плячката, но плячката за съжаление са българските граждани", каза Георги Свиленски по bTV.

Напрежението е ежедневие – за пред хората, за пред медиите. Досега всичко, което беше казано в записа от съвещанието на „Продължаваме промяната“, виждаме, че се изпълнява. Тази тяхна неофициална предизборна програма или платформа беше изпълнена“. Това заяви в предаването „Лице в лице“ Георги Свиленски от БСП относно разпадането на некоалицията.

Той да пример с „изпирането на Борисов“, с връщането на имунитета на Борисов, с връщането на имунитета на Петков, с прекратяването на делата срещу тях.

„Сега, когато вече всичко това е приключило, на масата са регулаторите, повече министерства, повече зам.-министерски места искат ГЕРБ, „Продължаваме промяната“ пък не искат да дават нищо – и стигаме до този бой за плячката. Само че плячката за съжаление за българските граждани“, заяви Свиленски.

Според него политическото напрежение не е истинско, а лицемерие и „мъгла, която се спуска пред гражданите“. Той смята, че преговорите ще бъдат имитация на такива.

Може би около седмица ще гледаме този театър. На 99% отиваме на избори 2 в 1. Оставям 1%, защото все пак никога не е ясно Борисов какво ще направи. ПП-ДБ и ГЕРБ няма да се разберат“, посочи Свиленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Русенец
    Браво бе, Нострадамус.
  • 0
    2
    Социолог до "политолога"
    Спести си заклинанията и етикетите за мутрите от ГЕРБ и ДПС и за продажните страхливци от ПП-ДБ. Дори Кирил Петков си призна, че с БСП добре са се разбирали по време на управлението им заедно и точно тогава се случиха добри неща за българските пенсионери и за народа- вдигане на пенсии, таван на цените на някои стоки и др. Корнелия Нинова е най-успешният икономически министър в последните години, но ако управляваше сама, без да й се пречкат, щеше да постигне още повече. Истината е, че БСП трябва да управляват заедно с Възраждане, ИТН и ПП-ДБ и да изхвърлят от властта завинаги ГЕРБ и ДПС. Това беше желанието и на 2 млн българи по площадите преди 3 години. След едни нови избори гласовете на тези партии, взети заедно ще са повече от тези на ДПС+ГЕРБ и само така България може да излезе от блатото.
  • 7
    1
    Политолог
    Рогоносец, нали си наясно, че ако се отиде на избори Кумундрелия Сланинова няма да ви вкара в Парламента, както и депесарските подлоги от ИмаТакиваНещастници? Ами вие най-гръмогласно си режете клона! Улава работа!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари