Отложиха заседанието по делото срещу Георги Семерджиев

0
Причината за отлагането е, че адвокатът на подсъдимия Семерджиев е болен
Причината за отлагането е, че адвокатът на подсъдимия Семерджиев е болен Снимка: Дарик Радио / Архив

Причината за отлагането е, че адвокатът на подсъдимия Семерджиев е болен

Софийски градски съд отложи днешното заседание по делото срещу Георги Семерджиев. Причината е, че адвокатът на подсъдимия е болен, стана известно в съдебната зала, предаде БТА. Днес се очакваше да се изслушат вещите лица, изготвили експертизи по делото. Досега се разпитваха свидетели.

Следващото заседание е насрочено за 29 март от 13:00 часа.

Припомняме, че вещи лица по над 25 експертизи ще дават показания пред съда и ще отговарят на въпроси по делото "Семерджиев“.

След разпитите на над 30 души, сред които полицаи, свидетели на трагедията и близки на подсъдимия, делото навлиза в нова фаза.

Целта е да се разбере как точно е станала катастрофата на булевард "Черни връх“ в София, станала на 5 юли миналата година и отнела живота на две млади жени, и дали Георги Семерджиев я е предизвикал, както сочи обвинението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Наистина
    В тая държава важи закона за кокошка няма прошка .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари