Георги Семерджиев е бил в обкръжението на Христофорос Аманатидис - Таки

0
Разпространявал е наркотици в нощните заведения в Студентски град, контролирал и дилърите
Разпространявал е наркотици в нощните заведения в Студентски град, контролирал и дилърите Снимка: БНТ

Разпространявал е наркотици в нощните заведения в Студентски град

Георги Семерджиев, който причини жестоката катастрофа с две жертви в София, гравитира около скандално известния в криминалните среди бизнесмен Христофорос Аманатидис - Таки, съобщи "По света и у нас".

В оперативни разработки той е засечен, че отговаря за доставката и разпространението на наркотици (основно кокаин) в район "Студентски" и основно в нощните заведения в Студентски град.

През последните години Семерджиев е поел и контрола над дилърите в района. Според източници на медията, има данни, че той е плащал за осигуряването на полицейски чадър над тази дейност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    ...
    ама ГДИН-а, дето и той скимти за заплати, какви тюфлеци са, задния сигурно има всички видове диабет, десния е дядо с бяла коса а левият е някакъв крив гибон. чиста порода заплатаджии, нула секунди ФП (физическа подготовка). тези ако попаднат на някое младо натренирано перде, никога няма да се оправят с него. но за заплатите скимтят здраво.
  • 14
    2
    daskal
    Все едно става дума за фурна или сладкарница. Човекът отговарял за "доставката и разпространението", "контролирал", плащал за охрана... И това всичкото се е знаело от години! Пред очите на всички! На цялата държава с всичките й органи и институции! И ако не бе убил двете момичета - още колко години щеше да "работи"? А колко и кои са подчинените му? И шефовете му? Знаят ли се и те? Или ще чакаме друго събитие?
  • 13
    1
    ОПГ ГРОБ
    Ясно, значи човек на банкянската Тиква! За това 12 годинки си е действал безнаказано! пак гласувайте за тях, да си пълнят чекмеджетата с кюлчета и пачки!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари