Георги Рачев: Днес сме с ушанки, а в петък по джапанки

0
В събота температурите ще скочат до 30 градуса
В събота температурите ще скочат до 30 градуса

В събота температурите ще скочат до 30 градуса

До 30 градуса ще стигне температурата през деня в събота. Това съобщи синоптикът проф. Георги Рачев пред bTV. И се пошегува, че днес сме с ушанки, а в петък по джапанки.

"Температурите ще са като за 10-15 септември", посочи проф. Рачев. И обясни, че минималните температури рано сутрин ще са около 16 градуса. В София например в събота ще е около 28 градуса. В Пловдив температурите ще са сходни. В Плевен живакът ще достигне до 30.

"Денят е къс, но и вечерта ще е топло", обясни Рачев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари