Георги Костов: Медицинска сестра замръзна, като ми чу симптомите

2
Преляха ми 5 банки озон венозно, разказва режисьорът, преболедувал COVID-19
Преляха ми 5 банки озон венозно, разказва режисьорът, преболедувал COVID-19 Видео: Канал 3

Имах енергия на седмия ден, на следващия ден се събудих с болки в гърдите, кашлица, не се влияеше от лекарството, разказа режисьорът, преболедувал COVID-19

"В началото и аз мислех, че е като обикновен вирус. Всички досегашни съм прекарал на крака, даже съм снимал. Разболях се когато бях в изолация, щеше не щеш няма излизане – имах дни, в които не можех да стана да отида до тоалетната".

Така започна вируталното си интервю в Патарински LIVE по Канал 3 Георги Костов, режисьор на филма за Атанас Буров - "Останалото е пепел" и преборил коронавируса.

"Редуваха се тежки дни, с такива с малко по-добро състояние. Започна много леко – като хрема, сърбяха ме очите. Мислех, че е пролетна алергия. После имах болки в гърлото, втрисане, висока температура. 3 дни бях в несвяст, не бях ял, отслабнах 4 кг. На седмия ден се почувствах много по-добре", обясни той. 

"1 седмица се самолекувах от грип. Имах енергия на седмия ден, на следващия ден се събудих с болки в гърдите, кашлица, не се влияеше от лекарството. Този вирус се разходи из цялото ми тяло, мина през всичките ми органи", сподели Костов. 

"Лична лекарка ми каза, че не може да ме приеме и да ми помогне, това е ужасно. Мой приятел е оздравял за 3 дни. Нямам никакви хронични заболявания, силна имунна система. В "Софиямед" отидох, накарах ме да си направя бърз тест, беше отрицателен. Медицинска сестра замръзна, като ми чу симптомите. Имах остър бронхит. Една нощ се събудих в 3 през нощта и сърцето ми биеше силно, поех си дълбоко дъх 10 пъти. В клиника по интегративна медицина ми преляха 5 банки озон венозно. Магнитни двойки и биорезонансна терапия ми правиха", каза още режисьорът. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари