Георги Кадиев: Правителството се разпада, избори в края на октомври

1
Идеята на Кирил Петков да открадне 12 депутата от ИТН е невъзможна
Идеята на Кирил Петков да открадне 12 депутата от ИТН е невъзможна Снимка: БГНЕС

Идеята на Кирил Петков да открадне 12 депутата от ИТН е невъзможна

Това заяви в Георги Кадиев в социалната мрежа.

"През 2005 БСП и ДПС имахме 118 гласа и се опитахме да намерим допълнителните гласове от БЗНС-Мозер. Тогава бях новоизлюпен депутат, но гледах цирка от първия ред. Заключени депутати, гонене по коридорите, среднощни заседания. Не успяхме и се наложи да вземем НДСВ в коалицията.

Идеята на Кирил Петков да открадне 12 депутата от ИТН е невъзможна.

Първо, защото 12 не са достатъчни. Все някой ще е болен, някой ще е в командировка и ще трепериш за всеки закон. На практика ти трябват поне 20.

Второ, защото знам как Слави си избираше депутатите по лоялност. Да му купят половината група би говорило изключително лошо за него.

Трето, защото не всичко става с пари и дори с много пари.

Затова тази работа с купени депутати е афиф.

Ако иска правителство, Кирил Петков трябва да се коалира с ГЕРБ или ДПС. (Възраждане са само 12 и не стигат).

Прогнозата ми е семпла: правителството се разпада след актуализацията на бюджета в края на юни, през юли е въртележката с мандатите, ПППП не успяват с първия мандат, ГЕРБ връщат втория мандат, президентът дава третия мандат на ИТН, които се опитват, но не успяват. Служебно правителство от август и избори края на октомври."

Георги Кадиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари