Георги Гьоков: Меморандумът беше звучен шамар

0
Упреците и подигравките в "сглобката" са отклоняване от важните решения в страната, смята той
Упреците и подигравките в "сглобката" са отклоняване от важните решения в страната, смята той Видео: NOVA

Упреците и подигравките в "сглобката" са отклоняване от важните решения в страната, смята той

Политиката на "плаващите мнозинства" е носила само временен успех. Те не са в никакъв случай добро решение за едно управление. БСП не участва в сделки. Ако видим експертиза в някоя предложена кандидатура, ще го подкрепим, но това ще бъде колективно решение, а не еднолично. Бихме предложили свои претенденти за регулаторите, ако имаме нужните експерти. Това каза Георги Гьоков от БСП за предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA.

По думите му ДПС участва пълноценно в управлението с хора на по-ниски позиции. "По всяка вероятност некоалицията ще осъществи ротацията. Към момента няма човек, който да каже ще стане ли работата. Борисов бе арестуван и унизен да прави правителство с ПП–ДБ. Унизително е когато ти поставят условия - подготвят меморандум и ти го връчват. Това определено беше звучен шамар", заяви той. И допълни, че общинските съветници в София са действали за своя изгода.

Според него четворната коалиция е направила програма за управление, за разлика от властта в сегашната ситуация. "Нямаше нищо за разпределяне на регулатори и министерства. Назначения изобщо не сме обсъждали. Тук стана ясно на цялата държава, че целта е овладяване и подялба чрез регулаторите. Упреците и подигравките в "сглобката" са отклоняване от важните решения в страната", коментира Гьоков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари