Георги Георгиев: Този с Борисов познавате ли го? Нарича себе си "доктор", а е слуга на мафията!

2
Хиляди платиха с живота си, хиляди умряха защото бяха родени и живееха в държавата на мафията
Хиляди платиха с живота си, хиляди умряха защото бяха родени и живееха в държавата на мафията Снимка: МС

ТОЗИ с Борисов познавате ли го?

Костадин Ангелов - нарича себе си "доктор", дори "професор", а всъщност е слуга на Буда и мафията. От най-гнусните слуги. Разказвал съм ви за него, ще припомня, важно е.

През 2018г. Ангелов, като директор на Александровска болница заедно с още един слуга - Буланов отказаха лечение на съпругата ми. Тези не са лекари, познавам лекари и се прекланям пред тях. Дължа им своя живот и на съпругата ми. Тези са нещо друго и няма значение колко човека са спасили, важното е колко човека са убили. Когато Ангелов и Буланов отказаха лечение на Мариела отидох в Мин. на здравеопазването същият ден и се наложи да "поразговарям" с още един слуга - зам. министър Пенков. Докато реагират и докато дойдат ченгетата този бе принуден и ми каза в прав текст - на директора в Александровска му е казано директно - "Не се занимавай с Георгиев и жена му, те ще се оправят, остави ги, ти имаш бъдеще, имаш кариера, не си струва да се забъркваш с този. Днес си директор, утре -министър."

Кой му е го е казал? - питам аз. "От най горе идва всичко, ти знаеш, разбери се с Борисов и всичко ще се оправи" - отговаря Пенков.

След година Ангелов стана министър. Цената бе живота на Мариела. Само че, тя оживя, преборихме се с изродите и със системата. Ужасна цена платихме - 4 години мъка и агония. Нито за миг не съм си и помислял да се "разбирам" с Борисов. Ударите само ни амбицират още повече. Те щяха да убият жена ми, не веднъж, заради дейността ми с БОЕЦ, но аз не искам тяхната смърт. Искам да отговарят пред съда и пред закона. И да платят за престъпленията си.

Още нещо. След като обявих, че ще дам гласност и ще отговарят за делата си и го направих, министър Ангелов е подал сигнал в прокуратурата, че съм заплашвал с убийство. Две години копоите на Гешев и МВР ме разкатаха от призовки и разпити и стигнаха дори до там, че миналата година, докато лятото бях в София и с БОЕЦ организирахме протести срещу Буда и Гешев, те призовават Мариела да свидетелства срещу мен. Представяте ли си що за изроди са това? Не успяха, въпреки натиска и всички мерзости не успяха, не успяха дори да се доближат до Мариела. Страхливци долни. По-силни сме от тях.

Сега Борисов, Ангелов и още цяла банда престъпници, убийци и крадци искат отново да станат депутати, министри и пак да вземат властта, за да крадат и убиват безнаказано.

С Мариела успяхме, ние си знаем през какво минахме, но хиляди не успяха. Хиляди платиха с живота си, хиляди умряха защото бяха родени и живееха в държавата на мафията. На Пеевски, Борисов, Гешев, Цацаров, Доган. За болните пари и лечение няма, за децата събираме левчета с СМС-и, за бебетата капачки, а за свинете - охрана за милиони, милиарди в офшорките и Къщи в Барселона за любовниците. Тези никога повече не трябва да се докосват до властта. Не на депутатската банка, а на подсъдимата скамейка е мястото им. И БОЕЦ няма да спрем докато не ги видим там. Никога повече българи не трябва да умират заради алчността мерзостта и некадърността на управниците си. Никога.

Битката продължава. Идват избори, мислете и действайте.

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари