Георги Георгиев: Нова година - нови заплахи!

0
Поръчан съм! Заплахата и поръчката имат връзка с разкритията на БОЕЦ за "Вагнер" и ТУРСКИ ПОТОК, обяви той
Поръчан съм! Заплахата и поръчката имат връзка с разкритията на БОЕЦ за "Вагнер" и ТУРСКИ ПОТОК, обяви той Снимка: Georgi Borisov Georgiev / Facebook

Поръчан съм! Заплахата и поръчката имат връзка с разкритията на БОЕЦ за "Вагнер" и ТУРСКИ ПОТОК, обяви той

Нова година - нови заплахи.

Получих информация, включително снимков материал, че съм бил активно проследяван, установявани са моят маршрут и навици с цел убийството ми. Това се случва в момента.

Сега информацията, която мога да оглася е само, че заплахата и поръчката имат връзка с разкритията на БОЕЦ за "Вагнер" и ТУРСКИ ПОТОК.

Утре ще внеса сигнали до МВР и прокуратурата, като ще им предоставя и данните, за да има документна следа без никакви очаквания, че ще свършат някаква работа. Точно МВР и прокуратурата смачкаха всички сигнали на БОЕЦ за руските мутри и шпиони от Вагнер и ТУРСКИ ПОТОК! Точно в МВР и прокуратурата са внедрени вагнеровците и изпълняват поръчките и защитават интересите на Борисов и Пеевски - най-верните слуги на Путин.

Тази поръчка доказва, че БОЕЦ и аз продължаваме да сме най-опасните врагове на мафията и нашата дейност е заплаха за тях. Приемам го, като награда.

А на всички искам да кажа - замислете се. Сглобката на ГЕРБ и ДПС промени Конституцията и извърши "съдебна реформа". Някой от вас вярва ли, че след тези "реформи" и промени Пеевски, Борисов, Радев и останалите корумпирани типове и престъпници ще влязат в арестите, ще бъдат съдени и осъдени? Какви реформи са това тогава? Това ли е промяната за която се борихме и искахме и която ни обещаваха тези, които се прегърнаха с мафията - да живеете в държава, в която се поръчва убийство на граждански активист, който бива проследяван, преследван и записван незаконно заради борбата му срещу мафията? Само за сравнение ще ви кажа, че това е нормалността в Русия. Това ли искахте?

Искрено вярвам, че тук не е Москва и БОЕЦ през следващите дни ще публикуваме нови разкрития за руски шпионаж и престъпленията срещу националната сигурност на страната при строежа на ТУРСКИ ПОТОК!

Утре БОЕЦ ще публикуваме видео съдържащо насилие с участието на висш действащ полицейски началник, от което ще разберете какви хора назначава Калин Стоянов и каква е схемата за превземане на МВР от ДПС.

Винаги съм се движел сам, без охрана и невъоръжен. И така ще бъде. А мутрите, корумпетата, мафиотите и страхливците, които се страхуват от дейността и разкритията на БОЕЦ спят с пистолети на нощните си шкафчета. Страхът е в техните сърца, а мен ударите и заплахите ме абмицират още повече. Няма по-голяма сила от чистата кауза.

Честита Нова Година! Битката продължава.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    скоро питах гочето,
    Абе ти що не се кандидатираш за дупетат, а той вика, че кой е луд да гласува за мен! Гочето го хапе щъркела здравата!
  • 0
    2
    daskal
    До 1 - Ами аз го знам. И за БОЕЦ чувам и знам. Някой все пак има кураж да надигне глас от нашата кочина. Ако не му помагаме, поне да не му пречим, нали? Да си се спотайваме, както правим удобно тук.
  • 6
    1
    ...
    Кой те знае, че дишаш бе прошляк Видински ? Поръчали го били. Нещастник гладен. Кирил номер две. От януари първи подкара пиара " заплаха, поръчан съм"... да го духаш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари