Георги Георгиев: МВР ме издирва. Пеевски натисна бутона!

0
Оказа се, че най-големият престъпник съм аз, пише лидерът на Гражданско движение БОЕЦ
Оказа се, че най-големият престъпник съм аз, пише лидерът на Гражданско движение БОЕЦ Снимка: Кадър Фейсбук

Оказа се, че най-големият престъпник съм аз, пише лидерът на Гражданско движение БОЕЦ

МВР МЕ ИЗДИРВА, за да ми връчат поредният обвинителен акт. Пеевски натисна бутона.

Оказа се, че след цялата помия, обвинения и признания за престъпления, които Гешев, Борисов и Сарафов изсипаха през последните дни единственият обвинен съм аз. Мафията се страхува от БОЕЦ и тези действия го доказват. Толкова са жалки, че ме е гнус.

Оказа се, че най-корумпираните в тази държава са Деси Иванчева и Биляна Петрова. Че най-големият престъпник съм аз. Че БОЕЦ сме враг номер едно на мафията и Гешев е поредният страхливец, на който Пеевски натисна копчето и той избяга от нас. Даже излезе в отпуска по никое време, за да избяга от БОЕЦ.

Обвиненията и делата на пеевската прокуратура, репресиите и ударите само ме амбицират още повече.

Страхуват се Борисов и Летифов от действията и сигналите на БОЕЦ. Страхуват се Пеевски и Гешев от действията и сигналите на БОЕЦ.

В понеделник очаквам да бъде поискан имунитета на Борисов и Летифов. Също в понеделник в 09:00ч. пред съдебната палата БОЕЦ ще огласим документи и ще внесем следващият сигнал срещу Гешев и Пеевски. Полицията знае къде да ме намери.

И запомнете - гражданите сме по-силни от мафията. 10 години водя с БОЕЦ битката срещу злото и знам едно - ще се преборим с наглите и виждам страха в техните очи. Важното е да не правим компромиси със справедливите си каузи и цели каквото и да се случва и да си водим битките до край! Дори не могат да си представят какво ги чака.

Битката продължава. Понеделник - 09:00ч. пред съдебната палата. Здраве и сили на всички бойци.

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    ...
    За престъпник, незнам, но със сигурност си насериозно взелия се смешник.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари