ЧУВАТЕ ЛИ "Мълчанието на...мисирките"?

1
Мълчат мисирките, като гербаджия на разпит в ДАНС. Мълчат и се ослушват мисирките, чакат господаря да спусне опорките
Мълчат мисирките, като гербаджия на разпит в ДАНС. Мълчат и се ослушват мисирките, чакат господаря да спусне опорките

ЧУВАТЕ ЛИ "Мълчанието на...мисирките"?

Преди обяд БОЕЦ съобщихме, че по наш сигнал до МВР срещу Пеевски е образувана проверка, която вече е внесена в Специализираната прокуратура. Информацията потвърдихме чрез източници в МВР и СП. Съобщихме, че по закон предстои искане за сваляне на имунитета на Пеевски и образуване на досъдебно производство срещу него.

Това е много важен пробив. Пеевски е олицетворение на модела КОЙ, корупция и задкулисие. Наложените му санкции по закона Магнитски са потвЪрждение за това. Пеевски е и ментора и господар на Гешев и прокуратурата. Докато Гешев стои на своят пост и Пеевски е недосегаем всеки опит за борба с корупцията и справедливост е обречен.

И освен шепа независими сайтове (обичайните заподозрени) и телевизия Евроком, нито една "национална медия" не публикува, или коментира това събитие от изключително обществено значение - най-важният знак за промяна. Мълчат мисирките, като гербаджия на разпит в ДАНС. Мълчат и се ослушват мисирките, чакат господаря да спусне опорките. Мълчи и Кошлуков и БНТ, та как иначе, нали Пеевски затова назначи Кошлуков! Мълчат и всички свински гнусомети. Представям си какво щяха да бълват, ако срещу мен имаше образувана проверка!

Неуважаеми мисирки, мисирковци, теляци, блюдолизци и слугинаж, вашето мълчание е най-силното доказателство, че този сигнал на БОЕЦ е удар в сърцето на мафията и хората на които служите. Вашето мълчание е признак за вашата и тяхната бепомощност. Вашето мълчание е и проявление на вашата низост, страхове и бегръбначност. Вашето мълчание е толкова оглушително, че чувам през него неистовото квичене и грухтене на господарите ви.

Пеевски си заминава заедно с Гешев и Борисов. А вие, мисири, мисирки, мисирковци и мисирченца ще останета със срама, позора и мълчанието си. И ще отговаряте солидарно с вашите господари за извършените престъпления. Може да отразявате отвътре свижданиятя им в ареста. Вие не сте нито журналисти, нито медии. Като мутрите, които нападнаха мен и жена ми и в продължение на три дни издевателстваха над нас и ни тормозеха. И получиха заслуженото. Така, както прокуратурата в момента не е орган на съдебната власт, а мутренска пералня и бухалка. Така и вие сте обслужващ персонал и мегафон в който плюят Пеевски, Борисов, Доган, Цацаров, Гешев, за да надвикат Истината!

Респект към всички независими журналисти и медии и поздравления за бойците за упоритостта и последователността.

Отстраняване, съд и затвор за Пеевски, Гешев, Цацаров, Борисов и котерията им.

Битката продължава!

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари