Георги Георгиев: Кириле, сам поискай БСП да напуснат коалицията!

0
Още не сме видели политик с кураж, който да отстоява национален интерес, цели и принципи дори и с цената на своето политическо бъдеще
Още не сме видели политик с кураж, който да отстоява национален интерес, цели и принципи дори и с цената на своето политическо бъдеще Снимка: БГНЕС / Архив

Кирил Петков, България няма „червени линии”, те са на партиите и партийците. България има национални интереси

И те НЕ включват оцеляването на който и да е политик, или партия на всяка цена. Напротив, толкова правителства сме сменили, че си можем без който и да политик, или партия, но никой политик или партия не може без гражданите. Всяко управление има смисъл и заслужава своето съществуване само ако отстоява националните интереси.

Националните интереси на България се изразяват на няколко нива.

ПЪРВО – защита суверенитета на страната. Това означава да се отстоява свободата, просперитета и достойнството на българските граждани. Но не означава с едната ръка да „усвояваш” милиарди от Европа, а с другата да дадеш три милиарда на Путин за ТУРСКИ ПОТОК, като в същото време се кланяш на Ердоган, на Москва, на Вашингтон и да си слуга на много господари, както правеше Борисов. Това е срамно и унизително за българските граждани, макар, че пълни офшорките на управляващите и ги обзавежда с Къщи в Барселона и тн.

ВТОРО – изпълнение на поетите международни ангажименти, в нашият случай към ЕС и НАТО. И то пълноценно, адекватно и активно. А не мишкарски, половинчато и със снишаване да премине бурята. Това е свързано и с първата точка – България гарантира своят суверенитет чрез членството си в тези съюзи. В случая предоставянето на военна помощ на Украйна не е преминаване на нечия „червена линия”, а защита на националните интереси на България чрез помощ и подкрепа към народ борещ се за своята независимост срещу агресор, който е определил България за вражеска държава. Това е и солидарност с всички наши съюзници в ЕС и НАТО за техните действия в подкрепа на Украйна.

ТРЕТО – защитата на националните интереси на България означава и да се отстранят от властта и управлението всички партии и политици слугуващи на чужди интереси, в случая на Путин.

Така че, Кириле, сам поискай БСП да напуснат коалицията дори и с цената да падне правителството. Това не е най-страшното, преживявали сме го и пак ще го преживеем. И не ни плашете с Буда и Израждане. И те преди ни плашеха по същият начин. Не с страшно, страшно е, ако се наведеш на ченгетата и комунягите и властта се превърне в самоцел, а националните интереси остават забравени.

И последно, Кириле. Ти и ПП получихте доверие да се борите с корупцията, да смените Гешев, ВСС, СЕМ, Кошлуков, да разследвате Пеевски, да приемете закон за Лустрацията и Електроно гласуване и тн. А не да се навеждате на БСП и статуквото срещу което уж щяхте да се борите. Не съм те чул преди изборите да обещаваш, че ще защитаваш червените линии на БСП.

Така че, имаш ход – внесете и гласувайте предложението за военна помощ за Украйна и БСП вън от властта. И ако правителството падне, поне ще падне с чест, отиваме на нови избори и бой до дупка. Или продължавате снишаването и ще си заминете с презрение и безчестие, а БОЕЦ и гражданите ще си продължим битките срещу мафията и без вас. Нагледали сме се на случайници в политиката, които изведнъж стават големи дипломати, международници и политици. Но не сме видели политик с кураж, който да отстоява национален интерес, цели и принципи дори и с цената на своето политическо бъдеще.

Битката продължава.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Бай Чеп
    А така! Да си се прегърнат вече официално Киро, Бойко, Мравояда и Чалгаря! Няма защо да крият евроатлантическата си гореща любов към Мустафата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари