Георги Георгиев: Борис Бонев превърна Терзиев в заложник на болните си амбиции

0
В борбата за постове те забравят най-важното - хората, казва общинският съветник от ГЕРБ
В борбата за постове те забравят най-важното - хората, казва общинският съветник от ГЕРБ Снимка: "Спаси София" / архив

В борбата за постове те забравят най-важното - хората, казва общинският съветник от ГЕРБ

Месец след изборите най-голямата политическа група в общинския съвет не успява да състави мнозинство. Работата на общината е блокирана, а кметът Васил Терзиев остава заложник на личната амбиция на Борис Бонев да е председател на съвета на всяка цена.

Това каза бившият председател на СОС и настоящ общински съветник Георги Георгиев пред България он еър, предаде БГНЕС.

"Вчера Борис Бонев направи показно на кмета Терзиев, показвайки как ако той не е кандидат за председател, няма да има работещ общински съвет. Това поведението на ПП-ДБ-СС е водевилно и щеше да е комично, ако не продължаваше заложническата криза на Терзиев.

Основният въпрос е кой е лидерът на спечелилата изборите коалиция – кметът Терзиев или съветникът Бонев? Дотук във вътрешната битката за надмощие надделява Бонев.

Надявам се кметът Терзиев като легитимния лидер, спечелил доверието да управлява столицата ни, да прояви лидерство и да покаже ясно кой води хорото и най-вече накъде. Решаването на лидерския въпрос в групата ПП-ДБ-СС е основополагащият въпрос за работата на новия кмет.

Първата задача пред кмета и коалицията му ще е да се определят политически - леви или десни са и така да осигурят на София стабилно управление с ясно мнозинство.

В борбата за постове и за разплащане на предизборните договорки, колегите не мислят за най-важното - хората и техните грижи, които сме избрани да решаваме заедно", казва още Георгиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Запознат
    ГРОБаря Георгиев не може да преживее, че вече нормалните хора го изритаха като нещастник! ОПГ ГРОБ=ДПС вече заминават в канала по всички линии!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари