Георги Георгиев: Бойко, кажи за къщите, дворците и сараите!

10
С едната ръка крадете милиарди, а с другата подхвърляте трохи и се правите на дарители!
С едната ръка крадете милиарди, а с другата подхвърляте трохи и се правите на дарители!

БОЙКО, кажи за къщите, дворците и сараите, като говориш за колите!

Като ни четеш за колите, Бентлитата и Майбасите на бизнесмените, защо не кажеш и за имотите? За твоята къща в Барселона, за хотел "Берлин" на Пеевски, за сараите на Доган, за дворците и палатите на Гергов, Златев, Минев, Домусчиев, купени с одраните от нас пари? Защо не кажеш за милиардите в офшорките и сметките ви чужбина, пак от нашият гръб одрани? Защо не кажеш за имотите в Дубай и по целият свят? Защо не кажеш къде е един милиард и половина, който ти открадна от резерва на Здравната каса? Кажи и за балконите, мезонетите, терасите, тризонетите, къщите за тъщи с басейни с минерална вода, за асансьорите в хола и зайчарника! Кажи и за банката на жена ти! И за заменките на братовчеда ти.

Защо не кажеш, че испанската прокуратура продължава да те разследва за пране на пари, което е само капка в морето от извършени престъпления? Защо не кажеш ти ли си бащата на детето на Борислава Йовчева?

С едната ръка крадете милиарди, а с другата подхвърляте трохи и се правите на дарители!

Вие сте грабители, а не дарители и народа го осъзнава! Защо не кажеш как Пеевски от собственик на стар Опел стана мултимилионер по време на твоето управление? Как ти наливаше милиарди от нашите пари във фирмите и обръчите му, а българите събираха левчета с СМС-и, за да лекуват децата и близките си, защото за тях държавата пари нямаше?

Това са само няколко въпроса, Бойко, БОЕЦ ще продължим да питаме и да те гоним до дупка, мутро. Ще плащате за всичко.

Георги Георгиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари